Service

Zorgeloos eigendom van een utility vehicle wordt gewaarborgd door de service die Van Venrooy u biedt. Onderstaand treft u een overzicht van ons dienstenpakket: 

Failures
Maintenance
Service
Damage repair
Accessories
Restyling

VV_storingen2

Failures

Een storing komt u uiteraard nooit gelegen. Ook in dat geval staan we voor u klaar. Onze kundige monteurs zijn door opleiding, ervaring en bijscholing vrijwel zonder uitzondering in staat om problematiek op te sporen en te verhelpen.

VV_onderhoud

Maintenance

Om ongeplande stilstand te voorkomen is vakkundig onderhoud aan uw voertuig van essentieel belang. Van Venrooy Utility Vehicles beschikt hiertoe over een compleet geoutilleerde werkplaats in Oss. Wij bieden u diverse mogelijkheden om het onderhoud geheel of gedeeltelijk aan ons over te dragen. Bij onze professionals is uw kostbare bezit in vertrouwde handen. 

VV_hulpdiensten

Service

Van Venrooy Utility Vehicles maken veel kilometers op Europese wegen en zelfs daarbuiten. Gelukkig meestal zonder enig probleem. Maar als het dan eens misgaat, verzorgen wij - indien gewenst - het gehele logistieke traject rond een dergelijke gebeurtenis.

Ook in het onverhoopte geval van een ongeluk, pech of schade aan het voertuig staan wij u met raad en daad terzijde. Dus waar en wanneer u ook met uw voertuig onderweg bent, u kunt altijd rekenen op de servicediensten van Van Venrooy Utility Vehicles

VV_schadeherstel

Damage repair

Schade aan uw voertuig kan ontstaan door uiteenlopende redenen. Hoe groot de schade ook is en ongeacht de manier waarop deze ontstaan is, onze specialisten lossen het voor u op. Zij kennen uw voertuig en al zijn specificaties tot in detail, waardoor u uw voertuig gegarandeerd in zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terugkrijgt.

VV_accessoires

Accessories

Uw voertuig is sowieso custom built bij Van Venrooy. Dus over accessoires kunnen we kort zijn. Ons motto 'Wij brengen ideeën in beweging' is ook hier van toepassing. Indien u aanvullingen op uw voertuig wenst welke comfort, doeltreffendheid of schoonheid bevorderen, dan kunnen wij dit als vanzelfsprekend voor u realiseren.

VV_restyling

Restyling

Onze utility vehilces worden gekenmerkt door duurzame techniek. Daardoor kan het voorkomen dat u na verloop van tijd een professionele verjongingskuur van het interieur wenst. Dat kan bijvoorbeeld gaan om reparaties van kleine beschadigingen die tijdens gebruik zijn ontstaan (zoals een werkblad waar een paar hoekjes vanaf gestoten zijn, natuurlijk nét in het zicht), maar ook om grotere aanpassingen (datzelfde werkblad mag misschien tóch wat kleiner, waardoor er ruimte voor iets anders ontstaat). 

Wat uw wensen ook zijn, een complete restyling van het interieur of kleine aanpassingen hierin, wij kunnen het voor u realiseren. Ook dát is het voordeel van maatwerk utility vehicles van Van Venrooy.

Please feel free to contact us

Ask us a question

Contact us

Van Venrooy Utillity Vehicles
Galliërsweg 39A
5349 AT Oss, The Netherlands
T: +31(0)412-45 53 07
E: info@vanvenrooy.com

Call me back
Menu